SEO Hizmeti Nedir?

SEO Hizmeti Nedir?

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Nedir ?

SEO, “Search Engine Optimization” ifadesinin baş harflerinden oluşur.

Arama motoru optimizasyonu yani SEO, internet sitelerinin değerini artırarak arama motorlarında daha çok görünürlük, daha iyi konumlarda yer almasını ve ziyaretçi sayısının artırılması için yapılan çalışmadır. Markanızın popülerliğini artırarak arama motorlarında daha iyi performans göstererek daha fazla ziyaretçiye ulaşılmasını sağlar. SEO, web sitelerini Google ve diğer arama motorlarındaüst sıraya çıkartarak daha fazla nitelikli ziyaretçi almayı hedefler.

SEO Çalışması Nasıl Yapılır ?

SEO, anahtar kelimelerle internet sitelerinin tüm yönleriyle arama motorlarına uyumlu hale getirerek ziyaretçilerin kolay ve hızlıca ulaşabileceği plarform sunar. Ziyaretçi açısından kullanıma kolay, anlaşılır ve aradığı şeyi verebilecek düzeye gelmesinde SEO yardımcı olur.

SEO çalışması, site içi SEO ve site dışı SEO olarak ikiye ayrılır.Site içi SEO, web sitenizde bulunan içerikler üzerinde yapılan çalışmadır. Site dışı SEO ise site dışından gelen bağlantılar, etkileşimler ve paylaşımlarla sitenizin ziyaretçi trafiğinin akışını sağlayarak sitenizin tanınması ve kalitesini artırma amacıyla yapılan çalışmalardır.

SEO İle Web Sitenizin Trafiğini Artırın !

SEO çalışmalarıyla web sitenizin görünürlüğü artarak daha fazla nitelikli ziyaretçiye ulaşırsınız.

SEO İle Rakiplerinizin Önüne Geçin !

Rakiplerinizin yeterli olmadığı ya da yer almadıkları anahtar kelimeler üzerinde çalışmalar yaparak onların ulaşamadığı hedef kitleye SEO sayesinde ulaşabilir rakibinizin önüne geçmeniz kolaylaşır.

 

Avrasyasoft Web Mühendisliği olarak uzman ekibimiz ile tüm seo kurallarına ve kullanıcı etkileşimine en uygun çalışamlar yapmaktayız.

Paylaş
Etiket: